2 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, Türkiye saatiyle 02.30’da ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Hava Kuvvetleri İstasyonu'ndan Space X firmasına ait Falcon 9 roketiyle uzaya fırlatıldı.

2 ay önce SonDakika

Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Hava Kuvvetleri İstasyonu'ndan uzaya fırlatıldı.

2 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran’ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi BYD Yönetim Kurulu'nu Dolmabahçe'de bulunan çalışma ofisinde kabul etti.

2 ay önce GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis ile bir araya geldi.

2 ay önce SPOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında idmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

2 ay önce İş Dünyası

Koton, yeni pazarlara girmeyi ve mevcut pazarları genişletmeyi içeren küresel büyüme stratejisi doğrultusunda, Macaristan'da sekiz mağaza açmaya hazırlanıyor.

2 ay önce SonDakika

MSB: Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen bir sığınakta 2 bin 300 adet Doçka mühimmatı ele geçirildi...

2 ay önce GENEL

Fransa’da düzenlenen genel seçimlerin ikinci turunda sol ve merkez partilerin taktiği işe yaradı...

2 ay önce GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ABD’deki resmi temasları kapsamında Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.