2 ay önce GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Donald Trump ile 2024 başkanlık seçiminin ilk televizyon tartışması sonrasında adaylıktan çekilmesi gerektiği yönündeki eleştirilere cevap verdi.

2 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’ın Şuşa kentinde Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile görüştü.

2 ay önce GENEL

İran'da reformist Tebriz Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Mesud Pezeşkiyan, 14'üncü dönem Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda ülkenin 9'uncu Cumhurbaşkanı seçildi.

2 ay önce GENEL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Avrupa Komitesi Toplantısına katıldı.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan’ın Şuşa kentinde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi.

2 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Azerbaycan’ın Şuşa kentinde Türk Devletleri Teşkilatı Gayriresmi Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı.

2 ay önce SANAT

Bodrum Loft, Avrupa’nın önde gelen galerilerinden Thaddaeus Ropac işbirliğiyle hayat geçirdiği "Persona" sergisi kapılarını açtı.

2 ay önce MÜZİK

Pop müziğin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla, yaz turnesine hız kesmeden devam ediyor...

2 ay önce SPOR

EURO 2024 çeyrek finalinde Fransa, Portekiz’i normal süresi ve uzatma bölümü 0-0 biten maçta penaltılar sonucu 5-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

2 ay önce SonDakika

Türkiye Uzay Ajansı: Bu gece ülkemizin çeşitli yerlerinde gökyüzünde görülen meteor heyecana neden oldu. Meteorların atmosferden girişi sırasında oluşan renkler; meteorun kimyasal bileşimi, hızı ve Dünya atmosferinde bulunan gazlar gibi birkaç faktöre bağlı olarak farklılık göstermektedir.