2 ay önce MODA

Lüks mücevher tasarımının benzersiz ismi ve yaratıcı vizyonuyla tanınan Begüm Khan, dünyaca ünlü Caviar Kaspia ile sınırları aşan bir iş birliğine imza attı.

2 ay önce SPOR

EURO 2024 çeyrek finalinde İspanya, Almanya’yı normal süresi 1-1 sona eren mücadelenin uzatma bölümünde 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

2 ay önce SPOR

17 Yaş Altı Erkek Basketbol Milli Takımı, FIBA U17 Basketbol Dünya Kupası çeyrek final karşılaşmasında İspanya’yı 59-57 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

2 ay önce SPOR

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "UEFA Etik ve Disiplin Komitesi tarafından oyuncumuz Merih Demiral'a verilen iki maçlık cezayı kabul edilemez, hukuk dışı ve siyasi bir karar olarak görüyoruz" dedi.

2 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’ın Şuşa kentinde Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

2 ay önce SonDakika

Dışişleri Bakanlığı: UEFA tarafından A Milli Futbol Takımı oyuncumuz Merih Demiral’a iki maç müsabakalardan men cezası verilmesini esefle karşılıyoruz.

2 ay önce SPOR

Galatasaray, İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'nun Serie A ekiplerinden Atalanta'ya şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiralandığını açıkladı.

2 ay önce SonDakika

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı davada tutuklu 10 sanık tahliye edildi.

2 ay önce GENEL

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, genel seçimleri kaybetmesinin ardından Başbakanlık görevinden ve Muhafazakar Parti liderliğinden istifa etme kararı aldığını duyurdu.

2 ay önce SonDakika

MSB: Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 9 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi...