2 ay önce İş Dünyası

Türkiye'nin lider full servis restoran zinciri BigChefs, bu yılın ilk yarısında 11 yeni şube açarak büyümesini sürdürdü. Şirket, yıl sonunda 144 şube sayısına ulaşmayı hedefliyor.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana’da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile görüştü.

2 ay önce SAĞLIK

Eğer kalp hastalığı riski taşıyorsanız aşırı sıcaklarda dışarı çıkma konusunda her zamankinden daha fazla dikkatli ve özenli olmalısınız.

2 ay önce SonDakika

Milli Savunma Bakanlığı’dan (MSB) yapılan açıklamada, Irak kuzeyinde bulunan Metina, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerine düzenlenen hava harekatında içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak, depo ve terör örgütünün kullandığı tesislerden oluşan 37 hedefin imha edildiği belirtildi.

2 ay önce SonDakika

MSB: Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait 3 adet AS-532 tipi helikopter, İzmir'in Bornova ilçesinde devam eden yangın söndürme çalışmalarına havadan destek sağlıyor...

2 ay önce GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, dünkü Avusturya maçında gol attıktan sonra 'bozkurt' işareti yapan Merih Demiral hakkında UEFA tarafından soruşturma başlatılmasına ilişkin açıklama yaptı.

2 ay önce SonDakika

Almanya'nın Ankara'daki büyükelçisi, T.C. Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı...

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.

2 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Haziranda dış ticaret açığı geçici olarak takvim etkisiyle arttı." dedi.

2 ay önce SonDakika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, "Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser’ın milli futbolcumuz Merih Demiral’ın gol sevincini hedef alarak yaptığı açıklama ve UEFA’nın başlattığı soruşturma kabul edilemez" dedi.