2 ay önce GENEL

ABD Savunma Bakanlığı Basın Sözcüsü Tümgeneral Pat Ryder, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

2 ay önce SonDakika

MSB: Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi...

2 ay önce GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, New York Times gazetesine İsrail’in savaşı bitireceği yönünde bilgi veren ve isimlerinin gizli kalmasını isteyen İsrailli yetkililere cevap verdi.

2 ay önce SPOR

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli futbolcu Merih Demiral’a sosyal medya hesabından destek paylaşımında bulundu.

2 ay önce EKONOMİ

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, savunma ve havacılık sanayi ihracatının haziran ayında 563 milyon dolar olarak gerçekleştiğini duyurdu.

2 ay önce GENEL

ABD İçişleri Bakanlığı Özel Asistanı Maryam Hassanein, hükümetin İsrail politikası nedeniyle görevinden istifa ettiği duyurdu.

2 ay önce SonDakika

Bakan Mehmet Şimşek: Haziranda dış ticaret açığı geçici olarak takvim etkisiyle arttı. Geçen yılın aynı ayına göre yıllık açık ise 31 milyar dolar geriledi. Bu yıl dış dengede önemli bir iyileşme sağlayacağız.

2 ay önce GÜNCEL

Batı Afrika ülkesi Sierra Leone’de 18 yaş altı evlilikleri yasaklayan yasa, düzenlenen seremoniyle yürürlüğe girdi.

2 ay önce SPOR

UEFA, milli takıma galibiyeti getiren golleri kaydeden Merih Demiral hakkında "uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla" soruşturma başlatıldığını açıkladı.

2 ay önce GENEL

Fransa’da aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in kazanmasına engellemek için Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Ensemble ittifakından 79, sol partilerden ise 128 milletvekili adayı, çekilme kararı aldı.