2 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grliç Radman ile bir araya geldi.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile telefonda görüştü.

2 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakoviç ile görüştü.

2 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Igli Hasani ile bir araya geldi.

2 ay önce İş Dünyası

Orka Holding’in yurt dışında hızla büyüyen markalarından D’S damat, Romanya’daki 10'uncu mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

2 ay önce GENEL

ABD’de eski Başkan Barack Obama, ABD Başkanı Joe Biden ve Donald Trump arasında 2024 başkanlık seçiminin ilk televizyon tartışması sırasında Biden’ın durakladığı ve kafa karışıklığı yaşadığı eleştirilerine yanıt verdi.

2 ay önce MÜZİK

Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan, önceki akşam KerkiSolfej organizasyonun gerçekleştiği konserde Ankara Atılım Sahnesinde sevenleriyle buluştu.

2 ay önce MODA

Vakko ESMOD Moda Akademisi’nin yeni dönem öğrencileri, Nakkaştepe Vakko Moda Merkezi’nde düzenlenen özel bir defileyle mezun oldu.

2 ay önce EKONOMİ

EPDK, enerji üretim maliyetlerinde yaşanan artış nedeniyle elektriğe yüzde 38 zam yapıldığını ve yeni tarifelerin 1 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla geçerli olacağını duyurdu.

2 ay önce EKONOMİ

Türkiye, Kara Paranın Aklanmasının Önlenmesine Yönelik Mali Eylem Görev Gücü (FATF) gri listesinden çıkarıldı.