2 ay önce SonDakika

Bakan Yerlikaya: Bugün İzmir Torbalı’daki Fevzi Çakmak mahallesinde bulunan bir kıraathanede ilk belirlemelere göre sanayi tüpünden kaynaklandığı değerlendirilen bir patlama meydana gelmiştir. Patlamada maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 35 vatandaşımız da yaralanmıştır.

2 ay önce SonDakika

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir şırdancıda sanayi tüpünden kaynaklandığı belirtilen patlamada 5 kişi yaşamını yitirdi, 63 kişi de yaralandı.

2 ay önce EĞİTİM

Sabancı Üniversitesi 22. dönem lisans ve 25. dönem lisansüstü mezuniyet töreni, Tuzla kampüsünde düzenlendi.

2 ay önce EĞİTİM

Koç Üniversitesi’nin 30. Lisans ve Lisansüstü Mezuniyet Töreni, Rumelifeneri Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

2 ay önce GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, İran’ın İsrail’i ‘yok etmekle’ tehdit ettiğini belirterek, “Yıkım tehdidinde bulunan bir rejim yok edilmeyi hak eder” dedi.

2 ay önce GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın Volnyansk kasabasında düzenlediği saldırı sonrası Ukrayna’nın modern hava savunma sistemlerine ihtiyacını yineledi.

2 ay önce GÜNCEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerini ardından aldığı karar sonrası erken seçimin ilk turu bugün başladı.

2 ay önce SPOR

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu’nda Almanya, Danimarka’yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

2 ay önce GENEL

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile görüştü.

2 ay önce SonDakika

MSB: İzmir’de devam eden yangın söndürme çalışmalarına destek için Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait 3 adet Couger tipi helikopter ile 2 adet CH-47 tipi helikopter görevlendirildi.