2 ay önce EKONOMİ

Türkiye, Singapur'da düzenlenen Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Genel Kurulu'nun ardından Ekim 2021'den beri dahil olduğu gri listeden çıkarıldı.

2 ay önce SonDakika

Hazine ve Maliye Bakanlığı: Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) bugünkü toplantısında ülkemiz Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek tarafından temsil edilmiştir. Atılan doğru adımlar sayesinde Türkiye gri listeden çıkarılmıştır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

2 ay önce İş Dünyası

Camelot Maritime Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Yılmaz Çavuşoğlu, "Ülkemiz tüm dünyanın ilgisini çekiyor. 2023 yılında 1.5 milyon kruvaziyer yolcu sayısını yakalamayı başardık." dedi.

2 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Kara paranın aklanması ve terörizmin finansmanının engellenmesine yönelik tamamlamış olduğumuz eylem planı sayesinde, Türkiye bugün gri listeden çıkmıştır...

2 ay önce SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 6 ilde organize suç örgütlerine yönelik 'Kuyu-6' operasyonlarında 3 elebaşının içerisinde olduğu 75 şüpheli yakalandı.

2 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin ilk yerli haberleşme uydusu Türksat 6A'nın uzaya fırlatılmasına ilişkin açıklama yaptı.

2 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Mayısta yıllık ihracat 260 milyar dolar ile tarihi zirvesine ulaşırken, ithalat son bir yılda 29 milyar dolar azaldı" dedi.

2 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs 2024 dönemine ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıkladı...

2 ay önce EĞİTİM

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları açıklandı.

2 ay önce SonDakika

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Mayısta yıllık ihracat 260 milyar dolar ile tarihi zirvesine ulaşırken ithalat son bir yılda 29 milyar dolar azaldı. Yıllık dış ticaret açığı 35 milyar dolar iyileşerek 87 milyar dolara geriledi.