2 ay önce MODA

Doğadan, sanattan ve spordan ilham alan dünyasıyla Beymen Club, bu yaz denizlere yelken açmaya hazırlanıyor.

2 ay önce MODA

Lacoste İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonunun her bir parçası, Lacoste'un kalitesini ve özgünlüğünü yansıtarak, yaz kombinlerini canlı renkler ve özgün tasarımlar ile tamamlamak isteyenlere benzersiz bir stil deneyimi sunuyor.

2 ay önce MAGAZİN

Scarlet Turnesi kapsamındaki bir konseri nedeniyle şehirde bulunan şarkıcı Doja Cat, Messika'nın Rue De La Paix'deki amiral mağazasında görüntülendi.

2 ay önce MODA

Geçtiğimiz gece Bad Bunny, Vogue World: Paris etkinliği kapsamında Place Vendome'da Messika mücevherleriyle sahne aldı.

2 ay önce GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün akşam saatlerinde ordu yetkilileriyle toplantı gerçekleştirdi.

2 ay önce SPOR

Türkiye'nin köklü spor kulüplerinden Fenerbahçe ile 2021 yılından bu yana devam eden resmi sponsorluğu kapsamında, 2024/25 sezonu için özel tasarladığı formaları sosyal medya hesaplarından tanıtan puma, “BİR DNA MESELESİ” sloganını taşıyan film ile Fenerbahçe’nin köklü geçmişinden ilham alıyor.

2 ay önce EKONOMİ

Türk Hava Yolları, havacılık sektörünün Oscar'ları olarak da bilinen 2024 Dünya Hava Yolu Ödülleri'nde Skytrax tarafından ‘Avrupa'nın En İyi Hava Yolu’ seçildi.

2 ay önce EKONOMİ

SunExpress, dünyanın en prestijli havacılık ödüllerinden biri olan Skytrax Dünya Hava Yolu Ödülleri’nde geçen yılın ardından 2024’te de ‘Avrupa’nın En İyi Tatil Hava Yolu’ seçildi.

2 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Cezayir’de Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile bir araya geldi.

2 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin erdemli ve yetkin insan yetiştirmek üzere hazırlandığını belirtti.