3 ay önce SPOR

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya gelecek.

3 ay önce SonDakika

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: Çanakkale Eceabat yangınına müdahalemiz sürüyor. Yine anız yakılmasıyla başlayan ve ormana sıçrayan yangına 9 uçak, 6 helikopter, 67 kara aracımız ve 362 Ormanın Kahramanı'mızla müdahale ediyoruz.

3 ay önce SonDakika

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere, havadan ve karadan müdahale ediyor.

3 ay önce SonDakika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Çanakkale Boğazı gemi trafiği, Akbaş mevkisindeki orman yangını nedeniyle kuzey-güney tek yönde ve geçici olarak askıya alındı. Gemi trafiği, güney-kuzey tek yönlü olarak devam edecektir.

3 ay önce GENEL

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden’ın ABD vatandaşlarıyla evli kişiler için vatandaşlık fırsatı sunan yeni bir program açıklayacağını duyurdu.

3 ay önce GENEL

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, ABD Başkanı Joe Biden'ın ‘kafası karışmış’ olarak görünen ve sosyal medyada tartışmalara neden videoları hakkında açıklama yaptı.

3 ay önce GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, İnsan Hakları Konseyi’nin 56’ıncı oturumunda konuştu.

3 ay önce GÜNCEL

İspanya polisi, Kanarya Adaları’ndaki turistik bir plajda köpek balığı görülmesi sebebiyle bölgedeki plajı kapattı.

3 ay önce MÜZİK

Anda Barut Collection, bu yıl bayram tatilinde müzikseverlere unutulmaz bir program sundu.

3 ay önce SİNEMA

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 21 Haziran Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor.