3 ay önce SPOR

A Milli Futbol Takımı’nın Gürcistan’ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşma dış basında geniş yankı uyandırdı.

3 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

3 ay önce SonDakika

İletişim Başkanlığı: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 18 Haziran 2024 tarihinde Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir.

3 ay önce SonDakika

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı: Orman yangını sebebiyle tek yön açık olan “Çanakkale Boğazı gemi trafiği, çift yönlü olarak açılmıştır.”

3 ay önce SPOR

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında BVB Dortmund Stadyumu’nda Gürcistan’ı 3-1 mağlup etti.

3 ay önce SonDakika

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 3-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

3 ay önce MÜZİK

Türk pop müziğinde son dönemin en güçlü kadın vokallerinden Selin, IF Performance Hall Beşiktaş’ta sürprizlerle dolu bir geceye imza attı.

3 ay önce MÜZİK

Ünlü sanatçı Sibel Can Kurban Bayramı’nın ikinci günü Kıbrıs Girne’de yer alan Chamada Prestige Hotel’de sevenleriyle buluştu.

3 ay önce SPOR

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya gelecek.

3 ay önce SonDakika

Çanakkale'nin Eceabat ilçesi Kumköy yakınlarında çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Yangın nedeniyle Tarihi Alan'a geçişler durduruldu.