3 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Ukrayna Barış Konferansı için geldiği Bürgenstock kasabasında 100'e yakın üst düzey yönetici ile bir araya geldi. Bakan Fidan: Bu artık bir yıpratma savaşına dönmüş durumda

3 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin devletinin tanınması için en yoğun çaba harcayan ülkelerdeniz. Her platformda barışı savunuyor doğruları cesaretle haykırmaktan çekinmiyoruz.

3 ay önce SAĞLIK

Liv Hospital Psikolog’u Belgin Arslantaş, “Baba” varlığının kızlar için 'Güven' erkekler için ‘Kararlılık' sembolü olduğunu belirtti...

3 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İtalya’da katıldığı G7 Zirvesine ilişkin Al Cezire’de ‘G7 Zirvesi ve Daha Adil Bir Dünya İhtiyacı' başlıklı bir makale kaleme aldı.

3 ay önce SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşanan olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

3 ay önce SonDakika

15 TEMMUZ Şehitler Köprüsü'nde üzerinde SMA yazan şüpheli bir otomobil nedeniyle köprü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

3 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya'da düzenlenen G7 Liderler Zirvesi kapsamında aile fotoğrafı çekimine katıldı.

3 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva ile bir görüşme gerçekleştirdi.

3 ay önce SPOR

Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine Nuri Şahin’in getirildiğini açıkladı.

3 ay önce SonDakika

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: ABD Adalet Bakanlığı yetkililerinden bugün aldığımız bilgiye göre Eylem Tok ve Cihantimur Tok ABD'de iade talebimiz kapsamında yakalanmışlardır. Süreci Bakanlık olarak yakından takip ediyoruz.