3 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile ikili ve heyetlerarası yaptığı görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

3 ay önce SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in eşi Maria Begona Gomez Fernandez ile dünyanın önde gelen müzeleri arasında gösterilen Prado Müzesi'ni gezdi.

3 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Brüt rezervlerde tarihi yüksek seviye. 7 Haziran itibarıyla brüt rezervler 146,2 milyar dolara, swap hariç net rezervler 6 milyar dolara yükseldi" dedi.

3 ay önce MODA

BEE’O, APIBEAUTY ve APICARE serisinde yer alan yeni ve Cosmos Organic sertifikalı cilt bakım ürünlerini Feriye’de düzenlenen özel bir davet ile tanıttı.

3 ay önce GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği Belçika’da NATO’nun Ukrayna konulu özel oturumuna katıldı.

3 ay önce GENEL

İtalya, Japonya, ABD, İngiltere, Kanada, Fransa ve Almanya’dan oluşan G7 ülkelerinin liderleri, Itria Vadisi’ndeki Borgo Egnazia Oteli’nde toplandı.

3 ay önce MEKAN

Avantgarde Refined, Türkiye'nin eşsiz destinasyonlarından Yalıkavak’ta ünlü isimleri özel bir hafta sonu davetinde ağırladı.

3 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid’de düzenlenen Türkiye-İspanya 8. Hükümetler Arası Zirvesi'nde konuştu.

3 ay önce SPOR

İtalya Serie A ekiplerinden Milan, Portekizli teknik adam Paulo Fonseca ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

3 ay önce GENEL

Pentagon Basın Sözcüsü Yardımcısı Sabrina Singh basın toplantısı düzenledi...