3 ay önce GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) Gazze'de hemen ateşkes öngören ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin karar tasarısı kabul edildi.

3 ay önce SonDakika

Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Final serisi 3’üncü maçında Fenerbahçe Beko’yu deplasmanda 82-81 mağlup ederek serideki ilk galibiyetini aldı ve durumu 2-1’e getirdi.

3 ay önce MODA

Mücevher evi Messika, Valérie Messika Vakfı aracılığıyla dünya genelinde gençlere yardım etme konusundaki uluslararası taahhütlerini artırıyor.

3 ay önce MODA

Kurban Bayramı’nı şık ve modern tasarımlarla karşılayan Ariş’in trendy tasarımları, günün her anında şık görünmenizi sağlayacak.

3 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile Moskova’da bir araya geldi.

3 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın aktardığı ödemeler dengesi verilerine ilişkin açıklama yaptı.

3 ay önce GENEL

Türkiye ile Malezya arasında 'Savunma Ürünlerinin Devletten Devlete Tedarikine Dair Mutabakat Zaptı', Ankara'da imzalandı.

3 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Esenboğa Havalimanı'ndaki görüşmenin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçti.

3 ay önce GENEL

Avrupa Parlamento seçimleri sonrası istifa kararı alan Belçika Başbakanı Alexander De Croo, “Kral istifamı kabul etti" dedi. resignation

3 ay önce EKONOMİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 31'inci Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.