3 ay önce GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Ankara'da Pakistan İslam Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Sahir Shamshad Mırza ile görüştü.

3 ay önce GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile BRICS Bakanlar Konseyi Toplantısı marjında bir araya geldi.

3 ay önce GENEL

AB parlamento seçimlerinde bu sabah itibariyle yayınlanan ‘geçici sonuçlara’ göre merkez sağ Avrupa Halk Partisi Birliği (EPP), 720 koltuğun 184’ünü aldı.

3 ay önce EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye İstatistik Kurumu'nun yayımladığı nisan ayı iş gücü istatistiklerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

3 ay önce GÜNCEL

ABD’nin Oregon eyaletinde kıyıya vuran dev deniz canlısının daha önce keşfedilen bir tür olan ‘güneş balığı’ değil, ‘kapüşonlu güneş balığı’ olduğu açıklandı.

3 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Yıl sonu cari işlemler açığının Orta Vadeli Program (OVP) hedefinin (34,7 milyar dolar) çok altında gerçekleşeceğini öngörüyoruz" dedi.

3 ay önce GÜNCEL

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Baş Müdürlüğü, Rusya’nın Astrahan bölgesindeki havalimanında Su-57 tipi savaş uçağının vurulduğunu duyurdu.

3 ay önce GÜNCEL

ABD’nin Florida eyaletinde aynı günde iki köpek balığı saldırısı sebebiyle 3 kişi yaralandı, yetkililer plajları geçici olarak kapatarak alarma geçildiğini duyurdu.

3 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan 2024 dönemine ilişkin sanayi üretim endeksi verilerini açıkladı...

3 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan 2024 dönemine ilişkin iş gücü istatistiklerini açıkladı...