3 ay önce SPOR

Fenerbahçe Başkanı ve Başkan Adayı Ali Koç, Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda oyunu verdi.

3 ay önce SPOR

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkan seçimi için oy kullanma işlemini tamamladı.

3 ay önce GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Nusairat kampına düzenlediği saldırıda 274 sivilin hayatını kaybettiğini, 698 sivilin ise yaralandığını açıkladı.

3 ay önce EKONOMİ

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, elektrik-elektronik sektöründeki aralıksız ihracat şampiyonluğunu yaklaşık 2,4 milyar dolarlık ihracat geliriyle bu yıl da korudu.

3 ay önce EKONOMİ

SOCAR Türkiye grup şirketlerinden STAR Rafineri, TİM’in açıkladığı “2023 İhracat Şampiyonları” listesinde 3. sırada yer alırken, Kimyevi Maddeler ve Mamülleri kategorisinde sektör birincisi oldu.

3 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'ın başkenti Doha’da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü...

3 ay önce GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Normandiya Çıkarması kapsamında ziyaret ettiği Fransa’da dün açıklama yaptı.

3 ay önce GENEL

Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Gazze’de İsrail’in rehine operasyonu sırasında hayatını kaybeden sivillere yönelik açıklama yaptı.

3 ay önce GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, İsrail’in Nuseirat’ta düzenlediği ve 4 rehinenin kurtarılmasıyla sonuçlanan operasyon kapsamında tebrik mesajı yayımladı.

3 ay önce MAGAZİN

Bodrum Yarımadası'nda yer alan, yalnızca yetişkinlere özel her şey dahil boho-chic cenneti Hyde Bodrum düzenlediği açılış partisi ile Hyde Bodrum’un festival hissi yaşatıyor.