3 ay önce İş Dünyası

Özden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Babaoğlu, geçtiğimiz gün mesleki kariyerinin 50. Yılını doldurmuş akaryakıt sektöründe ve iş hayatındaki tecrübesi ile Onur ödülüne layık görüldü.

3 ay önce GENEL

D-8 Dışişleri Bakanları Konseyi, Filistin’e desteklerini açıklamak üzere olağanüstü olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde İstanbul’da toplandı.

3 ay önce MÜZİK

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal, 1994 yılında çıkardığı "Sana İhtiyacım Var" adlı şarkısına 30 yıl sonra yeniden hayat verdi.

3 ay önce GÜNCEL

ABD’nin en yüksek temyiz yargı organı olan Yüksek Mahkeme’nin (SCOTUS) yargıçları, dün mali gelir-giderlerini ve aldıkları hediyeleri açıkladı.

3 ay önce SonDakika

Bakan Şimşek: Reeskont kredisi kullanan ihracatçılar için yüzde 70 olan TCMB'ye döviz satış yükümlülüğünü 2023 yılı Kasım ayında yüzde 40'a düşürmüştük. Yeni düzenleme ile tüm ihracat bedellerinin ve döviz kazandırıcı hizmet gelirlerinin satış yükümlülüğünü yüzde 40'tan yüzde 30'a indirdik.

3 ay önce SonDakika

Bakan Kacır: İnşallah peşi sıra gerçekleştirdiğimiz uzay yolculuklarımız medeniyetimizin de küllerinden doğuşuna vesile olacak.

3 ay önce GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in sözcüsü Stephane Dujarric dünkü basın toplantısında, İsrail ordusunun (IDF), çocuklara yönelik ihlallerde bulunan ülke ve organizasyonların yer aldığı küresel listeye eklediğini doğruladı.

3 ay önce SPOR

A Milli Takım’ın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) kadrosu belli oldu...

3 ay önce GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj ile görüştü.

3 ay önce SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed Mustafa ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.