3 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Finans Merkezi’nde düzenlenen ‘Dünya Gazetesi İklim Ekonomisi Zirvesi’nde konuştu.

3 ay önce SPOR

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Brad Friedel'ın 2 yıllığına yönetim kurulu danışmanlığı görevine getirildiğini açıkladı.

3 ay önce GENEL

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında açılması planlanan ve Türk Büyükelçiliği’nin karşısında iki ülkenin dostluğunun simgelenmesini amaçlayan Çek Türk İş Birliği Parkı, ilgili bölgenin yerel belediyesince 1915 olayları gerekçe gösterilerek reddedilmişti.

3 ay önce SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in eşi Ziroat Mirziyoyeva ile Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ni gezdi.

3 ay önce GENEL

Çin Devlet Başkanı Şi Cinpig, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bugün bir araya geldi.

3 ay önce GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın ST. Petersburg kentinde Rusya Doğal Kaynaklar ve Çevre Bakanı Alexander Kozlov ile görüştü.

3 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Zorunlu Afet Sigortası'nı haziran sonu itibarıyla devreye alıyoruz" dedi.

3 ay önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 'Dünya Gazetesi İklim Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu.

3 ay önce SonDakika

Bakan Şimşek: Zorunlu afet sigortasını haziran sonu itibarıyla devreye alıyoruz. Depremin yanı sıra diğer doğa kaynaklı afetler de sigorta teminatına dahil ediliyor.

3 ay önce EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uluslararası Ekonomi Forumu’nun ‘Geleceğin Teknolojik Ekosistemi: İnsanların ve Gezegenin Yararına’ başlıklı panelinde konuştu.