3 ay önce GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, işgal altındaki Gazze’de 14’ü çocuk olmak üzere 35 kişinin öldüğü okul saldırısıyla ilgili İsrail’den ‘tam bir şeffaflık’ beklediklerini açıkladı.

3 ay önce GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın ST. Petersburg kentinde Gazprom İcra Kurulu Başkanı Aleksey Miller ile bir araya geldi.

3 ay önce MAGAZİN

Genç Dj Kubilay Aydın, sevgilisi Merve Soytürk ile söz yüzüğü takarak evlilik yolunda ilk adımı attılar.

3 ay önce MAGAZİN

Türkiye'nin yeni telefon markası Mipo'nun lansman etkinliği, ünlü isimlerinin yoğun ilgisiyle Galatasaray Adası'nda gerçekleşti.

3 ay önce CEMİYET

Türkiye'nin yeni telefon markası Mipo, teknoloji dünyasında bir çığır açıyor! Mipo, özel bir lansman etkinliğiyle tanıtıldı.

3 ay önce EKONOMİ

Areda Piar araştırma şirketinin Türkiye genelinde bin 534 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Türk halkının yüzde 73,1'i para biriktiremiyor ve yüzde 70,4'üne göre Türkiye'de tasarruf yapmak çok zor.

3 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs 2024 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

3 ay önce EKONOMİ

Garanti BBVA, yurt dışı borçlanma programı kapsamında, sürdürülebilirlik kriterlerine bağlı sendikasyon kredisini yüzde 100 oranında yeniledi.

3 ay önce GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) 2025-2026 döneminde geçici üye olarak görev yapmak için Somali, Pakistan, Panama, Yunanistan ve Danimarka seçildi.

3 ay önce GENEL

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Mannheim kentinde düzenlenen ve polis memurunun hayatını kaybettiği bıçaklı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.