3 ay önce SAĞLIK

Diyetisyen denildiğinde akla ilk gelen “zayıflamaya yardımcı uzman” öyle değil mi?

3 ay önce MAGAZİN

Gazeteci ve Yazar Ömür Sabuncuoğlu’nun dördüncü kitabı, 'Anneme ve Kızıma'nın lansmanı Raffles İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlendi.

3 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Kabine Toplantısı, 1 saat 15 dakika sürdü.

3 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kurban Bayramı ikramiyesini 10-14 Haziran tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Toplam ödeme 42 milyar lirayı buluyor.

3 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Azalan doğum oranları dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de alarm veriyor. İnşallah bu konuda yeni uygulamaları devreye alacağız.

3 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reform irademizin somut sembolü olacak hazırlıkların içindeyiz. Yeni Yargı Reformu Stratejisi ve İnsan Hakları Eylem Planıyla beklentileri karşılayacağız.

3 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’nin kaynaklarının nereye gittiğini, neye ne kadar harcandığını ayrıntılarıyla insanımıza anlattık.

3 ay önce GENEL

ABD'li Senatör Bernie Sanders, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, konuşma yapmak üzere ABD Kongresi'ne davet edilmesine tepki göster

3 ay önce GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, Singapur’da düzenlenen Shangri-La Diyalog Zirvesi’nde Çin’in Rusya’ya silah gönderdiğini belirten Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’ye yanıt verdi.

3 ay önce English News

The American news magazine Newsweek has released its list of the "World's Best Specialized Hospitals."