3 ay önce GENEL

ABD Stratejik İletişimden Sorumlu Ulusal Güvenlik Koordinatörü John Kirby, basın toplantısı düzenledi... Kirby: Hamas’tan ateşkes için resmi yanıt bekliyoruz

3 ay önce GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Azerbaycan’da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

3 ay önce EKONOMİ

2022 yılında kurduğu fabrika ile temizlik kağıtları alanında Fas'ta üretim yapmaya başlayan Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri, şimdi de Fas’ın lider temizlik kağıtları üreticisi Jeesr Industries’i satın aldı.

3 ay önce GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İletişim Başkanlığı'nda düzenlenen 'Vatandaş Diplomat Projesi' toplantısına katıldı.

3 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile birlikte 'AX-3 Uzay Misyonu'nu gerçekleştiren mürttebat Walter Villadei, Marcus Wandt, Michael Lopez-Alegria ile bakanlıkta buluştu.

3 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin’in başkenti Pekin’de ÇKP Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang Yi ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

3 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Çin Ulusal Uzay İdaresi’ne (CNSA) ait Chang’e-6 keşif aracı, Çin saatiyle 07.38’de Ay’ın uzak yüzeyinden kalkış yaptı.

3 ay önce EKONOMİ

Türk Hava Yolları ve KM Malta Airlines, 15 Haziran tarihinden itibaren geçerli olmak üzere ortak uçuşlar gerçekleştirmek için kod paylaşım anlaşmasına imza attı.

3 ay önce EKONOMİ

Çin (Sichuan) - Türkiye Ekonomik ve Ticari Değişim Konferansı dün İstanbul'da düzenlendi...

3 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,Pekin’de dün Çin Devlet Başkanı Yardımcısı Han Zheng ve Dışişleri Bakanı Wang Yi ile bir araya geldi.