3 ay önce SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) 2'nci haftasını ABD galibiyetiyle tamamlarken, ligde de 5'inci sırada yer aldı.

3 ay önce EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara, İstanbul ve İzmir'de, 12 ay boyunca çalışan annelere 325 avro (11 bin 339 TL) destek sağlanacağını açıkladı.

3 ay önce GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1 Haziran 2024'ten itibaren işlenen suçlar bakımından adli para cezalarının artırıldığını belirterek, alt sınırın 20 TL'den 100 TL'ye, üst sınırın ise 100 TL'den 500 TL'ye yükseltildiğini açıkladı.

3 ay önce EKONOMİ

Türkiye İş Bankası, yurt dışı havale akımlarına dayalı seküritizasyon programı kapsamında 2024 yılında yaklaşık 360 milyon ABD doları tutarında yeni kaynak sağladı.

3 ay önce EKONOMİ

Garanti BBVA Kripto mobil platformu, müşterilere kolay ve güvenli kripto cüzdan ve alım satım deneyimi hedefiyle hizmet portföyüne yeni varlıklar eklediğini duyurdu.

3 ay önce EKONOMİ

Hazine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TÜİK'in açıkladığı mayıs ayı enflasyon verilerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

3 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs 2024 dönemine ilişkin tüketici ve yurt içi üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

3 ay önce SAĞLIK

Yaz aylarında göz koruması, güneşin ultraviyole (UV) ışınlarından kaynaklanan hasarı önlemek ve genel göz sağlığını korumak için çok önemlidir.

3 ay önce MÜZİK

En İyi Metal Performansı Grammy Ödülü sahibi Judas Priest’in vokalisti Rob Halford ve grubun baş gitaristi Richie Faulkner, 24 Temmuz’da BKM Organizasyonu ile Bonus Parkorman’da...

3 ay önce CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü simaları Antalya Side’de bulunan Miramare Hotel’de yazın ilk tatillerini yapıyor...