7 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Trablus’ta Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile görüştü.

7 ay önce EKONOMİ

Avrupa Komisyonu tarafından deprem bölgesinin yeniden imarında kullanılmak üzere Avrupa Birliği (AB) Dayanışma Fonu kapsamında Türkiye'ye 400 milyon euro finansman sağlandı.

7 ay önce GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Birleşmiş Milletler’e (BM) bağlı Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu (IAEA) Genel Direktörü Grossi ile Kiev’de bir araya geldi.

7 ay önce GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ortak basın toplantısı düzenledi.

7 ay önce GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Husilerin Kızıldeniz ve Aden Körfezi’nde ticari gemileri hedef alan 6 gemisavar balistik füze attığını duyurdu.

7 ay önce GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Katar’da düzenlenen Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma için Arap Forumu’na katıldı.

7 ay önce GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak’ta Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

7 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonla görüştü.

7 ay önce GENEL

AB Yüksek Temsilcisi ve Komisyon Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Komisyon Üyesi Lenarcic ile Varhelyi tarafından deprem açıklaması yapıldı.

7 ay önce GENEL

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi, "AB, terörle mücadelede Türkiye'nin yanındadır" dedi.