7 ay önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) aldığı karara göre, 1 aydan uzun vadeli TL mevduat ve kur korumalı mevduat hesapları için tesis edilen zorunlu karşılıklara 3 ayda bir faiz uygulanacak.

7 ay önce GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husileri hedef alan saldırılarına ilişkin açıklama yaptı.

7 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın bugün yeni görevine başladığını duyurdu. 

7 ay önce GÜNCEL

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree, ABD ve İngiltere’nin düzenlediği saldırıların karşılıksız ve cezasız kalmayacağını söyledi.

7 ay önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, "Enflasyon görünümünde herhangi bir bozulmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz" dedi.

7 ay önce SonDakika

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Güçlü ekonomi ekibimiz ile makro finansal istikrarın pekişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Mali disiplin ile dezenflasyon sürecine destek olmaya devam ederken, hayata geçireceğimiz yapısal reformlarla program kazanımlarımızı kalıcı hale getireceğiz.

7 ay önce SonDakika

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: Enflasyon, hedefimizle uyumlu seviyelere gerileyene kadar, gereken parasal sıkılığı korumakta kararlıyız. Enflasyon beklentilerini ve fiyatlama davranışlarını yakından takip ediyoruz. Enflasyon görünümünde herhangi bir bozulmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz.

7 ay önce SonDakika

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: Merkez Bankamızın temel amacı ve önceliği fiyat istikrarını sağlamaktır. Bu doğrultuda, güçlü ekibimizle dezenflasyonu sağlamaya yönelik çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz.

7 ay önce SonDakika

MSB: Kahraman komandolarımız, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi.

7 ay önce GÜNCEL

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanani, ABD ve İngiltere’nin dün Yemen’de düzenlediği saldırılarla uluslararası hukuku çiğnediğini söyledi.