7 ay önce SPOR

Üyelerin konuşmalarının ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, açıklamalarda bulundu...

7 ay önce MAGAZİN

Rocky film serisinde başrollerden biri olan Apollo Creed’i canlandıran ünlü ABD’li aktör Carl Weathers, 76 yaşında hayata veda etti.

7 ay önce SonDakika

MSB: Irak Kuzeyi Harekat bölgesinde 03 Şubat 2024 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucu kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Kadir DİNGİL şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

7 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

7 ay önce GENEL

CENTCOM, Ürdün’de ABD üssüne yönelik saldırıya karşılık olarak dün Suriye ve Irak’taki İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü destekli hedefleri vurduğunu duyurdu.

7 ay önce SPOR

Efsane ABD’li basketbol yıldızı Michael Jordan’un 1990’larda şampiyonluk maçlarında giydiği spor ayakkabıları, dün açık artırmada rekor fiyata satıldı.

7 ay önce SPOR

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştiriliyor.

7 ay önce SPOR

Süper Lig'in 24’üncü haftasında Trabzonspor, yarın İstanbul'da Beşiktaş'a konuk olacak...

7 ay önce SPOR

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, "En önemli unsur, başarımızın arkasındaki en büyük güç, birlik ve beraberliktir"

7 ay önce SonDakika

MSB: Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.