7 ay önce GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husilere yönelik 16 ayrı bölgede 36 farklı saldırı düzenlendiğini belirtti.

7 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, dünyaya dönüşünün bir kez daha ertelenmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

7 ay önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

7 ay önce SPOR

Beşiktaş'ta Omar Colley, yüksek ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle bugün Trabzonspor maçında oynayamayacak...

7 ay önce SAĞLIK

Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Uzm. Dr. Yıldıray Tanrıver, Türkiye’de yılda 250 bin yeni kanser tanısı konulduğunu ve bunun günde 600’den fazla kişiye denk geldiğini söyledi.

7 ay önce EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.

7 ay önce EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, faaliyet yerleri esas alınarak derlenen il verilerine göre, 2024 yılının ocak ayında 45 ilin ihracatını artırdığını duyurdu.

7 ay önce GÜNCEL

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile Katar'ın başkenti Doha'da görüştü.

7 ay önce SonDakika

MİT Başkanı İbrahim Kalın Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve beraberindeki heyet ile Doha'da bir araya geldi. Toplantıda; esir takası, Gazze'deki gelişmeler, ateşkesin sağlanması ve kuşatmanın sona erdirilmesinin yolları üzerine görüşüldü.

7 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine katıldı.