7 ay önce SonDakika

Bakan Şimşek: Merkez Bankası eski Başkanı Sayın Hafize Gaye Erkan’ın aldığı karar tamamen şahsidir ve kendi takdirleridir. Aldığı bu kararı saygı ile karşılıyor ve ülkemize sunduğu kıymetli hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Önerim doğrultusunda yeni atanacak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı ve ekibine başarılar diliyorum.

7 ay önce SonDakika

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan: Sayın Cumhurbaşkanımızdan ilk günden beri şerefle yürüttüğüm görevimden affımı talep etmiş bulunuyorum.

7 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

7 ay önce GENEL

ABD Başkanı Biden’ın Batı Şeria’daki Filistinlilere saldıran aşırılık yanlısı yerleşimciler için yaptırım uygulama kararına İsrail Başbakanı Netanyahu’dan cevap geldi.

7 ay önce GÜNCEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hamas’ın Han Yunus kentindeki tugayını dağıttıklarını belirterek operasyonlara Refah kentinde devam edeceklerini açıkladı.

7 ay önce GÜNCEL

ABD Federal Havacılık Dairesi (FAA), uçaklara lazer tutarak güvenlik tehdidi oluşturan olayların 2023’te yüzde 41 artış gösterdiğini açıklayarak oluşan ciddi tehlike konusunda uyardı. 

7 ay önce GÜNCEL

ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatı'nın (CIA) tarihinin en büyük veri sızıntısına neden olmakla suçlanan eski çalışanı Joshua Adam Schulte, 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

7 ay önce GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye’nin son yıllarda uluslararası arenada müzakere masalarının ve güvenlik mimarisinin vazgeçilmez bir üyesi haline geldiğini söyledi.

7 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

7 ay önce İş Dünyası

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenen Türkiye-Yunanistan iş forumu toplantısı Sarıyer'de yapıldı.