7 ay önce GÜNCEL

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, 'UNRWA’ya yardımlar gelmezse Şubat'ta çalışmalarımızı durdurmak zorunda kalacağız' dedi.

7 ay önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile İspanya Merkez Bankası arasında mutabakat zaptı imzalandı. 

7 ay önce EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Irak Ulaştırma Bakanı Rezzak Muheybes Es Sadavi ile 'Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin görüşme gerçekleştirecek.

7 ay önce SPOR

Ünlü futbolcu Lionel Messi’nin Barcelona'daki ilk sözleşmesinin imzalandığı peçete, 300 bin sterlinden başlayan fiyatla açık artırmada satışa çıkacak.

7 ay önce GÜNCEL

CENTCOM, dün Husilerin fırlatmaya hazırladığı bir füzenin, tespit edilen 10 insansız hava aracının (İHA) ve bu araçların kontrolünün sağlandığı merkezin vurulduğunu duyurdu.

7 ay önce GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, BAE Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakan ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum ile dün akşam bir araya geldi.

7 ay önce EKONOMİ

Enerjisa Enerji'nin deprem bölgesindeki yatırımlarına Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 100 milyon dolarlık destek...

7 ay önce GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinde görevli generalleri kabul etti...

7 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Romanya'nın başkenti Bükreş'te Romanya Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ile bir araya geldi.

7 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Sanayi Odası'nın meclis toplantısına katıldı.