7 ay önce SonDakika

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Orta Vadeli Programa göre, bu yıl da turizmde güçlü seyrin devamı ile ziyaretçi sayısının 59,4 milyona, turizm gelirinin ise 59,6 milyar dolara yükselmesini bekliyoruz. 2028 yılı hedefimiz 82,3 milyon ziyaretçi ile 100 milyar dolar turizm gelirine ulaşmaktır.

7 ay önce SonDakika

MSB: Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 13 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

7 ay önce GENEL

BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed Al Nahyan’ın UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini ile telefon görüşmesi yaptığı belirtilerek BAE’nin UNRWA’ya desteğini yineledi.

7 ay önce GÜNCEL

Kurumlar Arası Daimi Komite (IASC), dün UNRWA’nın fonlarının kesilmesinin Gazze halkı için felaketle sonuçlanacağını ifade etti.

7 ay önce GÜNCEL

Eski Pakistan Başbakanı İmran Han ve eşi Büşra Bibi, yolsuzluk suçlamaları sonucu çıkarıldığı mahkemece 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

7 ay önce GÜNCEL

CENTCOM, Husiler tarafından Kızıldeniz’e atılan gemisavar seyir füzesinin USS Gravely savaş gemisi tarafından imha edildiğini duyurdu.

7 ay önce GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, BAE Devlet Başkanı Şeyh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi.

7 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Aralık 2023 dönemine ilişkin hizmet üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

7 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık 2023 dönemine ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıkladı.

7 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023'ün 4'üncü çeyreğine ilişkin turizm istatistiklerini açıkladı.