7 ay önce GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karakas'ta Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüştü.

7 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Romanya’nın başkenti Bükreş’te Romanya Senatosu Başkanı Nicolae Ionel Ciuca tarafından kabul edildi.

7 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Sermayesini güçlendirdiğimiz Türk Eximbank bu yıl ihracatçılara 50 milyar dolar destek sağlamayı hedefliyor" dedi.

7 ay önce GÜNCEL

Ukrayna’nın Yeniden İnşası Forumu İstanbul’da düzenlendi. Foruma Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat katıldı. 

7 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Romanya’ya yaptığı ziyaret kapsamında Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ile ortak basın toplantısı düzenledi.

7 ay önce ASAYİŞ

Sariyer'deki kilise saldırıyla ilgili gözaltına alınan 2 saldırganın İstanbul Emniyet  Müdürlüğü'nde çekilen fotoğrafları paylaşıldı.

7 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan turizm istatistiklerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

7 ay önce GÜNCEL

ABD’nin Alabama eyaletinde Kenneth Smith'in ilk kez nitrojen gazıyla idam edilmesinin ardından, Ohio eyalet yetkilileri de aynı idam uygulamasına izin verecek bir yasa tasarısı sundu.

7 ay önce GENEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev ile bir araya geldi.

7 ay önce GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde, 30-31 Ocak 2024 tarihleri ​​arasında, Birleşmiş Arap Emirlikleri başkenti Abu Dabi’de organize edilen Çalıştaya, Türk Savunma Sanayii şirketlerinin yöneticileri ile bölge otoritelerinin ve şirketlerinin temsilcileri katıldı.