7 ay önce EKONOMİ

Pegasus Hava Yolları, ch-aviation tarafından “Dünyanın 4. En Genç Uçak Filosu 2024” ve “Avrupa'nın 4. En Genç Uçak Filosu 2024” ödüllerine layık görüldü.

7 ay önce GÜNCEL

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı tamamlandı. Hattın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

7 ay önce SPOR

Red Bull’un yüksekliğe meydan okuyan etkinliği Red Bull Cliff Diving World Series 2023, Yeni Zelanda’da gerçekleşen son etapla tamamlandı.

7 ay önce SPOR

Fenerbahçe, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün kulübü Atletico Madrid'den sezon sonuna kadar kiralandığını açıkladı.

7 ay önce GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Bahreyn’de Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmed Al Musalam ile bir araya geldi.

7 ay önce GÜNCEL

Paris’te bulunan Louvre Müzesi’nde sergilenen Mona Lisa tablosuna dün iki iklim aktivisti çorba fırlattı.

7 ay önce GÜNCEL

Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’ne yönelik yapılan silahlı saldırıya dair yeni detaylar ortaya çıktı.

7 ay önce GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, hayatını kaybeden askerlerin ailelerine taziye mesajı yayımladı. Biden, sorumlularda hesap sorulacağını belirtti.

7 ay önce GÜNCEL

Yeni Zelanda eski Başbakanı Helen Clark, hükümetin Birleşmiş Milletler (BM) Filistin ajansı UNRWA’ya maddi desteği kesmeme kararını olumlu karşıladığını belirtti.

7 ay önce GENEL

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanaani, dün Ürdün’de ABD üssüne yönelik düzenlenen, 3 ABD askerinin öldüğü, 30’dan askerin de yaralandığı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.