8 ay önce GÜNCEL

UNRWA Genel Komiseri Phillip Lazzarini, 7 Ekim soruşturması kapsamında adı geçen 12 UNRWA çalışanının işine son verildiğini ve soruşturma başlatılacağını duyurdu.

8 ay önce GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Ankara'ya gelen Kosova Cumhuriyeti Savunma Bakanı Ejup Maqedonci ile bir araya geldi.

8 ay önce MODA

“Burcu Esmersoy ile Moda Kulisi” programı Damat Tween Youtube kanalında 28 Ocak Pazar günü başladı...

8 ay önce İş Dünyası

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’nın geleneksel "Burns Supper" daveti yine unutulmaz bir geceye dönüştü.

8 ay önce SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesinde Pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan 2 katil zanlısı yakalanmıştır. Failleri tespit edip yakalayan İstanbul Emniyetimizi ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Hayatını kaybeden vatandaşımızın ailesine ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı diliyorum.

8 ay önce GENEL

Belçika Başbakanı Alexander De Croo, “İsrail'i mahkeme kararının geçici tedbirlerini tam olarak uygulamaya çağırıyoruz” dedi.

8 ay önce GENEL

UNRWA’nın bazı personellerinin 7 Ekim saldırılarına karıştığı iddiası ile ABD’den sonra İtalya da kuruma nakit akışını durdurduğunu açıkladı.

8 ay önce GÜNCEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Gazze’de insani yardım faaliyeti gösteren BM kurumu UNRWA’nın bazı personelinin 7 Ekim saldırılarına karıştığı iddiaları konusunda ‘soruşturma’ talimatı verdi.

8 ay önce GÜNCEL

Birleşmiş Milletler’in Filistin ajansı UNRWA’nın bazı personellerinin 7 Ekim’de Hamas’ın İsrail’e düzenlediği saldırılara karıştığı iddiası üzerine birçok ülke kuruma maddi desteği kestiğini açıkladı.

8 ay önce GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, bazı ülkelerin Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) yapılan yardımları durdurmasını endişeyle karşıladıklarını açıkladı.