8 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Santa Maria İtalyan Kilisesi rahibi Anton Bulai ve Polonya'nın İstanbul Başkonsolosu Witold Lesniak ile telefonda görüştü. 

8 ay önce GÜNCEL

Birleşmiş Milletler’in Filistin ajansı UNRWA’nın bazı personellerinin 7 Ekim’de Hamas’ın İsrail’e düzenlediği saldırılara karıştığı iddiası üzerine ABD’nin UNRWA’ya maddi desteği kesme kararına İngiltere de katılıyor.

8 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili ve Siyasi İşler Müsteşarı Victoria Nuland ile görüştü.

8 ay önce MÜZİK

Uzun süredir konser vermeyen Aleyna Tilki dün akşam Kıbrıs Elexus Hotel’de sahneye çıktı.

8 ay önce MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Begüm Özer, doğum gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir parti ile kutladı.

8 ay önce MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen iş insanları Elif İnci Aras, Zeynep Yılmaz, Tülay Karadeniz çocukları ve eşleri ile birlikte Amerika turuna çıktılar.

8 ay önce MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen siması Nihan Çetinkaya Sömestr tatili için Fransa’yı tercih edenlerden...

8 ay önce İş Dünyası

Cemiyet hayatının ünlü simaları Demet Sabancı Çetindoğan, İNTİSAD Başkanı Selahattin Par yeni proje çalışmaları için Gülnur Kamaşak ve kızı Naz Kamaşak ile bir araya geldi.

8 ay önce MAGAZİN

Ferhat Aydın İnvest Holding sahibi Ferhat Aydın çocuklarının sömestr tatili için soluğu Kartalkaya’da aldı.

8 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi  ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, GUHEM'de Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile video konferans aracılığıyla görüşme yaptı.