8 ay önce MÜZİK

Fransız sanatçı Indila’nın Şubat 2014’te yayınlanan ilk albümü “Mini World”ün 10. yıldönümünde, dinleme rekorları kıran “Dernière danse”ın yepyeni tekno versiyonu yayınlandı.

8 ay önce MÜZİK

GRAMMY adaylığı bulunan Hip-Hop/R&B sanatçısı Coi Leray, yeni şarkısı Wanna Come Thru’yu yayınladı.

8 ay önce SonDakika

İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

8 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen 'MGK Toplantısı' sonrası bildiri yayımlandı.

8 ay önce SonDakika

MGK: Bölgemizdeki tüm ülkelerin refahını teminat altına alacak olan kalıcı barış ve istikrarın ancak terörden arındırılmış bir güvenlik ortamının tesis edilmesiyle mümkün olabileceği değerlendirilmiştir.

8 ay önce SonDakika

MGK: Ülkemiz için tehdit teşkil eden tüm terör örgütlerini ve uzantılarını, uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarımız çerçevesinde zaman ve mekân ayrımı gözetmeksizin hedef almaya devam edeceğimiz bir kez daha hatırlatılmıştır.

8 ay önce SonDakika

MGK: Türkiye’nin kararlılıkla uyguladığı millî güvenlik siyasetinin, proje terör örgütleri üzerinden kurgulanan planlarla akamete uğratılamayacağının altı çizilmiştir.

8 ay önce SonDakika

AFAD: "Malatya ilimizin Battalgazi ilçesinde saat 16.04’te meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır.

8 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Afrika Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Cyril Ramaphosa ile telefonda görüştü.

8 ay önce GENEL

Birleşik Krallık Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanı David Cameron, Türkiye'ye geliyor...