8 ay önce SonDakika

MSB: Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil son bir haftada 82 terörist etkisiz hale getirilmiş, 1 Ocak 2023’ten bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 478’e ulaşmıştır.

8 ay önce EKONOMİ

Kripto para borsası Gate.io, Ocak 2024 Rezerv Kanıtı (PoR) raporunu yayınladı. Rapora göre; şirketin rezerv oranı yüzde 115,47’ye çıkarken toplam tutulan varlıklarda 4,3 milyar dolara ulaştı. 

8 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

8 ay önce SANAT

Süperstar Ajda Pekkan, bir kez daha “Sanatta Engel Yok Vakfı”na verdiği desteklerinden dolayı yılın ilk plaketini evinde teslim aldı.

8 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Filistin meselesi) Gazze halkı insanlık tarihine utançla geçecek bir vahşetin kurbanı oldu. Türkiye olarak ilk günden itibaren bu meselede onurlu, kararlı ve vicdanlı bir duruş sergiledik. Her alanda tüm imkanlarımızla Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya çalıştık.

8 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk Hava Taşımacılığı firmalarının İran'daki frekans kısıtlamalarının kaldırılması ticari kazançların da artmasını sağlayacaktır.

8 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörle mücadelede komşumuz İran’ın desteğinin artarak devam etmesinin ehemmiyetini bir kez daha vurguladık.

8 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran ile yıllık 30 milyar dolarlık ticaret hedefimiz doğrultusunda özellikle koronavirüs salgını sonrasında ilerleme kaydettik. Öte yandan bu kulvarda daha hızlı koşmamız gerektiğinin de farkındayız. Sayın cumhurbaşkanı ile bu kapsamda atacağımız adımları ele aldık.

8 ay önce SPOR

Milli Tenisçi Zeynep Sönmez, WTA 500 Brisbane International turnuvasında ana tabloya yükselen ikinci Türk kızı oldu.

8 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), algılanan enflasyon ile tüketici fiyat endeksi (TÜFE) arasındaki farklılığa ilişkin açıklama yaptı.