8 ay önce SİYASET

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair plan ve projelerinin tanıtımının gerçekleştirildiği 'Türkiye Yüzyılı: İstanbul Vizyonu' programında konuşma gerçekleştirdi.

8 ay önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 42,5'ten 45'a çıkarılmasına karar verdi.

8 ay önce SonDakika

Merkez Bankası: Para Politikası Kurulu (Kurul) politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 42,5’ten yüzde 45 düzeyine yükseltilmesine karar vermiştir.

8 ay önce GENEL

Güney Afrika Uluslararası İlişkiler ve İşbirliği Bakanı Naledi Pandor'un, Uluslararası Adalet Divanı’nın Güney Afrika’nın İsrail’e karşı açtığı davayla birlikte “Geçici tedbirlerin belirlenmesi talebi” ile ilgili yarın vereceği karar için Lahey’e gideceği açıklandı.

8 ay önce GENEL

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Al Ansari, dünya basınında İsrail Başbakanı Netanyahu’ya ait olduğu iddia edilen ses kaydındaki ifadelere yanıt verdi.

8 ay önce EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), cak 2024 dönemine ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endeksi verilerini açıkladı.

8 ay önce GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlığın konferans salonunda, haftalık faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

8 ay önce EKONOMİ

Kripto para borsası Gate.io, 2023’te listelediği 362 yeni kripto para projesiyle, platformda spot piyasada alınıp satılan kripto para sayısını bin 871’e taşıdığını duyurdu.  

8 ay önce SonDakika

MSB: (ABD’nin Suriye’den çekileceği iddialarına yönelik) Bu konuda resmi açıklamayı ve uygulamayı görmeden bu tarz haberlere ihtiyatla yaklaşılması gerekiyor. Biz, savunma ve güvenlik konularında bölgemizdeki her türlü gelişmeyi yakından takip ediyoruz

8 ay önce SonDakika

MSB: ABD Başkanı Biden tarafından kongreye F-16 satışının onaylanması yönünde tavsiye mektubu gönderilmesini olumlu bir adım olarak değerlendiriyoruz.