8 ay önce GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi resmi törenle karşıladı.

8 ay önce GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı içinde 74 kişi bulunan ve Belgorod yakınlarında bugün düşen askeri nakliye uçağının, Ukrayna ordusu tarafından hava savunma sistemi füzesiyle düşürüldüğünü açıkladı.

8 ay önce SİNEMA

Yarattığı külliyat ile gelmiş geçmiş en iyi sanatçılardan biri sayılan Amy Winehouse’un biyografik filmi “BACK TO BLACK” için geri sayım başladı. 

8 ay önce GÜNCEL

Rusya’nın Belgorod Valisi Vyacheslav Gladkov, bugün Korocha ilçesinde bir uçağın düştüğünü ve kurtulan olmadığını açıkladı.

8 ay önce MAGAZİN

Japonya’da düzenlenen Miss Japonya Grand Prix 2024 güzellik yarışmasının kazananı Ukrayna doğumlu Carolina Shiino oldu.

8 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da, AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuştu.

8 ay önce SİYASET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu.

8 ay önce MÜZİK

Dünyaca ünlü Belçikalı pop yıldızı Lara Fabian, 25 Nisan’da İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak.

8 ay önce GENEL

Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ve Başbakanı Viktor Orban, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararıyla ilgili açıklama...

8 ay önce GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararıyla ilgili açıklama...