8 ay önce GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Venezuela Büyükelçisi Freddy Eduardo Molina Gutierrez'i kabul etti. 

8 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız, Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'ndeki (NASA) görevinden ayrılıp, Türkiye'nin uzay atılımını yaşamak için 21 yıl sonra ülkesine döneceğini açıkladı.

8 ay önce GENEL

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

8 ay önce GÜNCEL

İngiltere’nin tüm polis gücü (Metropolitan Polis), ülke çapında şimdiye kadar yapılan en geniş kapsamlı güvenlik ve sicil taramasından geçirildi.

8 ay önce SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.

8 ay önce EKONOMİ

SGK, Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2024 ocak ayı zam farkları ile harp ve vazife malullerine yapılacak 2023 ek ödemelerinin 26 Ocak'tan itibaren yapılacağını açıkladı.

8 ay önce SonDakika

SGK: Emekli Sandığından aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemelerini 26 Ocak’ta ödemeye başlıyoruz.

8 ay önce EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ankara'da Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Yatırım Bakanı Mohamed Hassan Alsuwaidi ile görüştü.

8 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'ta Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

8 ay önce GENEL

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Irak'a gerçekleştirdiği ziyarette Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile görüştü.