8 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Umman Dışişleri Bakanı Seyyid Bedr El-Busaidi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

8 ay önce SonDakika

MSB: Ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 14 şahıs hudut birlikleri tarafından yakalandı.

8 ay önce SonDakika

AFAD: Saat: 15:41'de Malatya'nın Kale ilçesinde, 4.0 büyüklüğünde deprem oldu.

8 ay önce SANAT

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ile ünlü şef Nusret Gökçe, 'Rotahane Projesi' kapsamında Erzurum'un tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

8 ay önce GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 25 bin 105 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

8 ay önce GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Filistin halkının kendi devletini kurma hakkının herkes tarafından tanınması gerektiğini belirtti. 

8 ay önce SonDakika

MSB: Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde tespit ettiği 7 PKK/YPG'li terörist hain emellerine ulaşamadan etkisiz hale getirildi.

8 ay önce GÜNCEL

CENTCOM, Irak’ta bulunan, Irak ordusu ve ABD ordusunca ortak kullanılan Ayn'ül Esad Hava Üssü’ne füze ve roketli saldırı düzenlendiğini duyurdu.

8 ay önce MÜZİK

Başarılı sanatçı Ömür Gedik, geçtiğimiz akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı. Güzel sanatçı sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

8 ay önce MÜZİK

KerkiSolfej, Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdiği kültür sanat faaliyetleriyle sevilen sanatçıları ve yılın ses getiren tiyatro oyunlarını kış turnesiyle sanatseverlerle buluşturuyor.