8 ay önce MÜZİK

Grammy ödüllü; piyanist, besteci-söz yazarı ve şarkıcı Norah Jones’un 9. solo albümü Visions, 8 Mart’da yayınlayacak. Universal Müzik Türkiye

8 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu SPACEX'e ait uzay aracı Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden başarıyla fırlatıldı.

8 ay önce SonDakika

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu başladı!.. Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu SPACEX'e ait uzay aracı Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden başarıyla fırlatıldı... 

8 ay önce GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, NATO Askeri Komite Toplantısı'nın 2'nci gün oturumlarına katıldı.

8 ay önce GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, düzenlediği basın toplantısında ABD’nin Afganistan, Irak ve Libya’daki ‘başarısızlığının’ Ukrayna’da da devam edeceğini söyledi.

8 ay önce GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Christos Stylianides ile görüştü.

8 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün temasları kapsamında Amman’da Ürdün Kralı Abdullah ve Prens Hasan Bin Tallal ile ayrı ayrı görüştü.

8 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaretler için bulunduğu Ürdün’de mevkidaşı Başbakan Yardımcısı Ayman Safadi ile görüştü.

8 ay önce GENEL

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, "Erdoğan ve Meloni buluşması, yeni olumlu sonuçların habercisi olabilir" dedi.

8 ay önce GENEL

Polonya’da Hanuka mumlarını yangın söndürme tüpüyle söndüren milletvekili Grzegorz Braun’un dokunulmazlığı kaldırıldı...