8 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amman’da Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

8 ay önce GÜNCEL

Milli Savuma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlığın konferans salonunda, haftalık faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

8 ay önce GÜNCEL

Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp, hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27) ölümüne ilişkin soruşturma sürerken; olaydan sonra yaşananlar, bir site sakininin cep telefonu kamerasına yansıdı.

8 ay önce GÜNCEL

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğuyla ilgili, 'Aslında astronot diyemeyiz, turist olarak gidiyor' iddiasının doğru olmadığını belirtti.

8 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistanlı mevkidaşı Jalil Abbas Jilani ve İranlı mevkidaşı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefonda görüştü.

8 ay önce GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, bölgede yaşanan son gelişmelerle ilgili, "Gelişmelerden endişe duyuyoruz. Dost ve kardeş İran, Irak ve Pakistan'a itidal ve sağduyuyla suhuletin sağlanması çağrısında bulunuyoruz" açıklamasını yaptı.

8 ay önce SonDakika

MSB: (Yeni harekatlara ilişkin) TSK’nın, ihtiyaç olan yer ve zamanda bugüne kadar yaptığı gibi bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağından kimsenin şüphesinin olmaması gerekir.

8 ay önce SonDakika

MSB: Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil 114’ü son bir haftada olmak üzere 1 Ocak 2023’ten bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 396’ya ulaşmıştır.

8 ay önce SonDakika

MSB: Kahraman Mehmetçik, çatışmalar, ateş destek vasıtaları ve hava harekatları ile bölgede toplam 81 teröristi etkisiz hale getirmiştir.

8 ay önce SonDakika

MSB: (12 Ocak’ta 9 askerin şehit olduğu saldırılar) Menfur saldırı sonrası Irak ve Suriye’nin kuzeyinde bulunan terör hedeflerine yönelik icra edilen hava harekatlarıyla 114 hedef başarıyla imha edilmiştir.