8 ay önce SonDakika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Hedeflenen fırlatma zamanı: 19 Ocak 2024 00:49 (Türkiye saati ile) Bu sürede fırlatma öncesi teknik kontrollerin tamamlanması planlanıyor.

8 ay önce SonDakika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: İlk astronotumuz Alper Gezeravcı’nın da yer alacağı fırlatma ertelendi.

8 ay önce SonDakika

Türk Silahlı Kuvvetleri deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali kara suları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerdeki görev süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, Meclis Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi.

8 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nca, aralarında sürü İHA geliştirilmesi projesi de bulunan 14 Ar-Ge projesinin imza töreni gerçekleştirildi.

8 ay önce DİZİ

Dijital medya platformu GAİN, dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketi Warner Bros. Discovery ile stratejik bir ortaklığa imza attı.

8 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "2022 yılında yüzde 89,5 olan vergi gelirlerinin tahakkuk tahsilat oranı 2023'te 3,2 puan artarak yüzde 92,7'ye yükseldi" dedi.

8 ay önce GÜNCEL

Bursa'da, 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27), ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

8 ay önce GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ABD'de, Güney Türk Amerikan Ticaret Odasına bağlı iş insanlarıyla buluştu.

8 ay önce EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Kasım 2023 dönemine ilişkin KFE verilerini açıkladı.

8 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

NASA, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunacağı Axiom Mission 3 (Ax-3) mürettebatının Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) yapacağı yolculuğun programını duyurdu.