8 ay önce SonDakika

Hakan Fidan: Suriye'nin kuzeyinde bir terör devletinin kurulmasına asla müsade etmeyeceğiz.

8 ay önce SonDakika

Hakan Fidan: Terörle mücadele diplomasimizi, örgütün pek çok ülkede siyasi ayağı olduğunu bilerek yürütmekteyiz. Örgüt, Suriye ve Irak'ta varlık kazanmıştır.

8 ay önce SonDakika

Hakan Fidan: Gelinen noktada örgüt (PKK), Türkiye'den çok Suriye'nin ve Irak'ın güvenlik tehdidi haline gelmiştir.

8 ay önce SonDakika

Yaşar Güler: Bölgedeki üslerimizde güvenlik tedbirlerini sürekli artırıyoruz. Üs bölgelerimiz, mütemadiyen güçlendirilmektedir.

8 ay önce SonDakika

Bakan Yaşar Güler: Bugün Gabar'da petrol çıkarılıyor, Hakkari'nin yaylalarında festivaller yapılıyorsa, bunlar terörü kaynağında yok etme stratejimizin sonucudur.

8 ay önce SonDakika

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Pençe Kilit Operasyonları ile kilit kapatılmıştır. Eğer orada olmasaydık, kendi şehirlerimizde daha büyük bedeller ödeyecektik. Bugün artık yurt içinden şehit haberi gelmiyor.

8 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grlic-Radman ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenlendi.

8 ay önce GÜNCEL

Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi.

8 ay önce SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Kendilerini kamu görevlisi, banka ya da kredi kurumu çalışanı olarak tanıtan 'Nitelikli Dolandırıcılara' karşı başlatılan 'Sibergöz-15' operasyonlarında 51 şüpheli yakalandı.

8 ay önce SonDakika

Bakan Fidan: (Filistin-İsrail savaşı) Tüm uluslararası toplumu bir kez daha kalıcı ateşkes çalışmalarına destek olmaya davet ediyorum.