8 ay önce DİZİ

Entrika dolu hikayesiyle FOX’un Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Şahane Hayatım’da bu hafta büyük yüzleşme yaşanacak.

8 ay önce GÜNCEL

İran’ın dün Erbil’deki bazı hedeflere yönelik füze ve İHA saldırısını takiben Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Mesrur Barzani, saldırıyı kınadı.

8 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bütçe imkanlarımızı zorlama pahasına da olsa emeklilerimizi asla darda bırakmıyoruz. SSK ve Bağkur emeklilerimizin Ocak 2024'den itibaren 6 aylık artış oranı yüzde 42,6'ya yükseliyor.

8 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin bir süredir kararlılıkla uyguladığı terörü kaynağı bertaraf etme projesi en çokta bölgemizde bir 'teröristan' kurma hesabı yapanları rahatsız etmiştir.

8 ay önce SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 5 günde Suriye ve Irak'taki terör unsurlarına düzenlenen hava harekatlarımız neticesinde 114 hedef vuruldu, 78 terörist etkisiz hale getirildi.

8 ay önce MÜZİK

Rock tarihinin gelmiş geçmiş en büyük topluluklarından biri olarak değerlendirilen Scorpions, İstanbul’da 2 gün üst üste konser verecek.

8 ay önce MODA

GUESS ve Marciano; İspanyol-Arjantinli model, influencer ve televizyon yıldızı Georgina Rodríguez’in yer aldığı yeni 2024 İlkbahar-Yaz koleksiyonu reklam kampanyasını duyuruyor.

8 ay önce DİZİ

Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yayın tarihi belli oldu.

8 ay önce SonDakika

Hakan Fidan: PKK'nın finans kaynağını kurutmak için de çalışmalar yürütmekteyiz. Finlandiya İsveç'in Üçlü Muhtıra'dan sonra attığı adımlar, PKK çevrelerinde rahatsızlık oluşturmuştur.

8 ay önce SonDakika

Hakan Fidan: ABD, DEAŞ ile mücadele bahanesiyle örgüte destek vermektedir. Rusya da Mümbiç'te PKK varlığına göz yummaktadır.