8 ay önce SPOR

İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile yolların ayrıldığını açıkladı.

8 ay önce SonDakika

MSB: Irak kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk ve Kandil bölgeleri ile Suriye kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine 15 Ocak 2024 saat 22.00’da Hava Harekâtları icra edilmiş, icra edilen Hava Harekâtları ile 23 hedef imha edilmiştir.

8 ay önce GÜNCEL

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi.

8 ay önce SonDakika

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla açılan fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi.

8 ay önce SonDakika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, Saat 17.15 itibarıyla ülkemizden ayrılmıştır.

8 ay önce GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Ankara'da Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grlic Radman ve Japonya Dışişleri Bakanı Kamikawa Yoko ile ayrı ayrı görüşecek.

8 ay önce MAGAZİN

Türkiye Mankenler Kraliçesi Şuheda Erkoç, şubat ayında Çin Halk Cumhuriyeti’nde 110 ülkenin katılacağı Miss Model of The World yarışmasından taçla dönmek istediğini söyledi.

8 ay önce GENEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, başkent Londra’da bulunan Lancaster House konağında basın toplantısı düzenledi.

8 ay önce GENEL

Çin Dışişleri Bakanlığı’ndan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’in Tayvan’da düzenlenen seçimi kazanan Lai Ching-te’yi tebrik etmesiyle ilgili açıklama yaptı.

8 ay önce GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 24 bin 100 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.