Ariş Pırlanta, asırlardır kadınların vazgeçemediği pırlanta ve değerli taşlarla yeniden yorumladığı yüzükler eşliğinde sonbahara ışıltı taşıyor

SONBAHARI ARİŞ PIRLANTA'NIN EŞSİZ TASARIMLI YÜZÜKLERİ İLE KARŞILAYIN!

Mücevherde asırlık marka Ariş Pırlanta, yaz mevsiminin bitmesi ile şehre dönüşünüzü pırlanta ile tasarlanan yüzükleri ile karşılıyor. Ariş Pırlanta’nın usta ellerde sanatla işlenen, kusursuz bir işçilikle hazırlanan farklı formlardaki pırlanta ve değerli taşlı yüzükleri, ihtişamlı görünümleri ile gözleri kamaştırıyor. 

Ariş Pırlanta’nın tasarladığı, günün her saatinde kullanabileceğiniz, altın ve pırlanta ile buluşan renkli taşların pozitif enerjisi, sonbaharınızı renklendirerek yenilendiğinizi hissettirecek.

Renkli taşlı tasarımların yanında Ariş koleksiyonunda yer alan baget, tektaş, beştaş, tamtur modelleri ise özel davetlerde ve gecelerde giyeceğiniz kıyafetlerin tamamlayıcısı olacak.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, yüzlerce şık tasarımlardan oluşan tüm koleksiyonları ve ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor.

Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini instagram (aris_pirlanta) facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Sabrina Carpenter VMA's After Party'de Messika ile göz kamaştırdı Sabrina Carpenter VMA's After Party'de Messika ile göz kamaştırdı

Editör: Admin Admin