MÜZİK

Simge, Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu

Türk pop müziğinin başarılı ismi Simge Sağın, önceki akşam Kıbrıs’ta bulunan Lord’s Palace Hotel’de sevenlerinin karşısına çıktı.

Türk pop müziğinin başarılı ismi Simge Sağın geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta bulunan Lord's Palace Hotel'de sevenleriyle buluştu.

Simge dün akşam hayranlarının en sevdiği parçaları seslendirdi. Dillerden düşmeyen şarkıları ve sahne performansıyla muhteşem bir konsere imza attı. 

SİMGE: “ICARDI İLE HİÇBİR ALAKAM YOK”

Simge Sağın, İcardi ile çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu. Sağın, “Benim Icardi ile hiçbir alakam yok. Bizi Icardi ile birbirimize bağlayan şey müzik oldu. Hala aynı şey geçerdi. Onlara çok saygı duyuyorum. Mutlu olmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.

SİMGE

Popçu Simge Sağın, önceki akşam Kıbrıs’ta bulunan Lord’s Palace Hotel’de sevenlerinin karşısına çıktı. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, birçok konu hakkında konuştu. 

"SPOR SALONUNA GİTMEYİ SEVMİYORUM"

Fit haliyle dikkat çeken Simge Sağın, formunun sırrını şöyle açıkladı: “Uzun zamandır pilates yapıyorum. Spor salonuna gitmeyi sevmiyorum. Evde kendi başıma spor yapıyorum. Sağlıklı beslenmeyi çok iyi öğrendim. Son 7 gündür de Harbiye konseri için dans ediyorum. 2-3 kilo verdim. 1 gün kaldı Harbiye’ye ve son bir haftadır çok disiplinli bir şekilde dans ettim. Hep ruhuma hem de bedenime çok iyi geldi.”

SÜPRİZ ALBÜM 

Sağın, yeni bir albüm hazırlığı içerisinde olduğunu söyledi. Albümde sürpriz isimlerin olacağını ifade eden popçu, “Sürpriz bir albüm olacak. İsimleri açıklamak istemiyorum. Türkiye’de kim varsa bu albümde var diyebilirim. En bomba isim Mabel Matiz diyorum ve susuyorum. Sürpriz bir şarkıyla geldi. Uzun zamandır çok istediğim çalışamadığım biriydi” diye konuştu.