Dünyanın önde gelen turizm yatırım grubu Sunset Hospitality Group’un markası METT Hotels & Resorts’un Türkiye’deki ilk oteli olan METT Bodrum Beach Resort, 2024’te de yeni nesil sanat galerisi Muse Contemporary ile birliği yaparak bu kez de “True Essencesergisi ile misafirlerini buluşturuyor.

 

İlhamını sanatın gerçek özünü keşfetmek’ten alan “True Essence” sergisi 15 Haziran’da misafirlerine kapılarını açtı. 

AYŞE PINAR AKALIN - CHRİSTPHE HOBEİKA 

METT BODRUM BEACH RESORT’DA, MUSE CONTEMPORARY İŞ BİRLİĞİ İLE AÇILAN “TRUE ESSENCE" SERGİSİ YAZ SEZONU BOYUNCA SANATSEVERLERİ BEKLİYOR 

ALİ MESUDİYELİ - SEZEN MESUDİYELİ 

Ayşe Pınar Akalın’ın ev sahipliği yaptığı açılışa serinin sanatçılarından Nezih Çavuşoğlu, Kadir Akorak, Yasemin Vardarlılar ve Alex Petunin katılım gösterirken iş, sanat ve moda dünyasından Sibel- Ümit Özeflatun, Burcu Şendir, Şule- Özalp Argüder gibi isimler katıldı. 15 Eylül’e kadar sürecek sergi yaz boyunca tüm sanatseverleri METT Bodrum Beach Resort’da bekliyor.

Bakan Ersoy: "Antalya'da 2 bin yıllık Zeus ve Aphrodite heykelleri bulundu" Bakan Ersoy: "Antalya'da 2 bin yıllık Zeus ve Aphrodite heykelleri bulundu"

ALEX - NİNA PETUNİN

Sofistike keşiflerin Bodrum’daki adresi METT Bodrum Beach Resort’un 2023 senesinde ses getiren ve büyük ilgi gören, çağdaş sanatı ve genç sanatçıları desteklemeyi misyon edinen yeni nesil sanat galerisi Muse Contemporary ile iş birliği 2024 yaz sezonunda da devam ediyor. 

BURCU ŞENDİR 

“Bir sanatçının yapması gereken tek şey özgün olmaktır, çünkü gerçek olan fark edilir.” sözünden yola çıkarak "True Essence" isimli sergi, METT Bodrum’un şık ve modern galerisinde sanatseverlerle buluşuyor.

CHRİSTOPHE HOBEİKA - ARZU DEMİRER - ECE NAYMAN 

Muse Contemporary‘nin Türkiye'den ve dünyadan 12 sanatçıyı bir araya getirdiği ve küratörlüğünü Ayşe Pınar Akalın'ın üstlendiği "True Essence" sergisinde Alea Pınar Du Pre, Alex Petunin, Artem Martis, Canan Savaş, Jeff Robb, Kadir Akorak, Kübra Doğu, Laurence Jenk, Mehmet Sinan Kuran, Nezih Çavuşoğlu, Yasemin Vardarlılar ve Yulia Batyrova & Marat Mukhametov farklı disiplinlerden eserleriyle yer alıyor.

KADİR AKORAK 

Sanatsal vizyonlarıyla öne çıkan 12 farklı sanatçının toplamda 38 eserinin bulunduğu 'True Essence' sergisi, her sanatçının kendine özgü yorumuyla sanatın temel ve saf halini keşfetmeyi amaçlıyor.

ÖZALP ARGÜDER - ŞULE ARGÜDER 

Serginin seçkisi sanatçıların üretim dönemlerinin en önemli dönüm noktalarını ve en samimi oldukları eserleri dahil etmeye odaklanıyor.

REŞAT DOMAÇ - SEBAN DOMAÇ 

Farklı disiplinlerden eserlerin bir araya gelmesiyle oluşan bu sergi, sanatseverlere çok yönlü ve zengin bir deneyim sunuyor. 

SENA ÖZEFLATUN - SİBEL ÖZEFLATUN - ÜMİT ÖZEFLATUN 

15 Eylül'e kadar devam edecek sergi, yaz boyunca farklı etkinlik ve atölye çalışmalarıyla sanatçıları ve konukları METT Bodrum’da bir araya getirecek.

 VİRNA - DORİ BARUH 

YASEMİN VARDARLILAR 

Editör: Admin Admin