Messika’nın görkemli gecesi, beş yıldızlı bir kadroyla başladı. Ön sırada marka dostları ve sektörün Cardi B, Natalia Vodianova, Isabelle Adjani, Lucien Laviscount, Future, Nina Dobrev, Cole Sprouse, Balqees Al Fathi, Heidi Klum, MIYEON ve Simon Gong gibi parlak isimleri yer aldı.

ASHLEY GRAHAM 

Ünlü simalar Valérie Messika ile birlikte, Fransız elektronik müziğine ait en büyük hitlerin çaldığı gerçek bir seslendirme odası görünümüne büründürülmüş bir ortamda toplandı.

CAMILA COELHO - KRISTY SARAH - LEONIE HANNE 

Cerrone’un Supernature’ından Daft Punk remikslerine, dördüncü Messika şovu tüm parçalarıyla hızlı ve güçlü bir tempoda gerçekleşti.

ASHLEY GRAHAM 

Gösteriden önce top model Ashley Graham, eşsiz anları @messika sosyal medya kanallarında canlı yayında paylaştı.

LUCIEN LAVISCOUNT - CAMILLE RAZAT 

Messika Artistik Direktörü Valerie Messika, etkinlik için çıtayı iyice yükseltti ve daha canlı Opus II tasarımlarıyla Midnight Sun koleksiyonunun ilham kaynaklarını artırdı.

CARLA GINOLA 

MESSIKA HIGH JEWELRY SHOW 

Lüks montürlerden cesur form ve taşlara, 125 şık modelin altın ve pırlantaları kusursuzca işlenmiş silüetler aracılığıyla parlaklıkla dolup taştı. Kendini sınırlandırmadan beklenmedik dokunuşlara yönelen Messika, yüksek mücevher olgusuna özgür ve kaygısız bir bakış açısı getirerek orijinal parçalara imzasını attı: dudak ve tırnak mücevherleri, kadın ve erkeklere yönelik vücut aksesuarları ile saç süsleri.

COLE SPROUSE 

Mücevher evinin nefes kesici Supernature ve Fragments of Time kolyelerini lanse ettiği dakikalar, gösterinin en çarpıcı anlarını oluşturdu. Abidevi ve olağanüstü bu iki pırlanta nehri, boyutu 36 kıratı aşan inanılmaz büyüklükteki taşlarıyla geleneksel yaklaşımlara meydan okudu.

TAYLOR HILL - EVA HERZIGOVA - CINDY BRUNA - LOTTIE - JESSICA MILLER - MALIKA EL-MASLOUHI - PARIS JACKSON - RAYSSA MEDEIROS 

HEYECAN DOLU VE BENZERSİZ: MESSIKA YÜKSEK MÜCEVHER ŞOVU PARİS MODA HAFTASI’NA IŞILTI KATTI

Baş döndürücü Fragments of Time, efsanevi Eva Herzigova’nın boynunda şovu kapatırken izleyicileri büyüledi. Eşi benzeri görülmemiş pırlanta kolyeyi tasarlarken 36 kırat muhteşem sarı pırlantayı 33 kırat beyaz taşla eşleştirme cesaretini gösteren Valérie Messika, herkesi kendine hayran bıraktı. Sonsuzluğu simgeleyen iki ayrı parça, duygusal bir pırlanta montürde iç içe geçiyor. Göz kamaştırıcı kolye, toplamda 129 kıratlık 232 muhteşem taşa sahip.

ELISABETTA CANALIS - ANNA DELLO RUSSO

Gecede, marka dostu modeller Taylor Hill ve Cindy Bruna devasa bir panoramik ekran küpünün etrafında dolaştı. Popun Kralı Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, şova ilham veren 80’ler ruhuna ince bir göndermeyle büyüleyici silüetler arasında anında dikkat çekti.

EVA HERZIGOVA 

Etkileyici gösteri, Eva Herzigova’nın yer aldığı coşku dolu bir final tablosuyla sona erdi. Böylece Messika bir kez daha, moda ile yüksek mücevheri bu benzersiz ana dair esin kaynaklarını ustaca harmanladığını kanıtladı.

EVA GUTOWSKI 

Kate Moss, Naomi Campbell ve Carla Bruni ile yaptığı önceki çalışmalarının ardından Valérie Messika, moda dünyasının en büyük isimlerini ışıltılı iş birliklerine eklemeyi sürdürüyor.

FUTURE 

Valérie Messika şovla ilgili düşüncelerini şöyle aktarıyor: “Müzik ve modanın desteğiyle seyircilere unutulmaz anlar yaşatan şovumuz, mücevherlerin ötesine geçerek mücevher evinizin özünü somutlaştırıyor.

GEORGINA RODRIGUEZ 

Bizi, durmaksızın yüksek mücevher parçalarından gerçek birer arzu nesnesi yaratmaya iten enerjimizi ve benzersizliğimizi yansıtıyor.”

HEIDI KLUM - TOM KAULITZ

ISABELLE ADJANI 

JORDYN WOODS 

JULES KOUNDE - COLE SPROUSE 

KELLY RUTHERFORD 

DESA’nın yeni yüzü Hafsanur Sancaktutan: “Kendini Yaşa, DESA!” DESA’nın yeni yüzü Hafsanur Sancaktutan: “Kendini Yaşa, DESA!”

KRISTY SARAH SCOTT 

KYLIE VERZOSA 

LEONIE HANNE 

NATALIA VODIANOVA 

NINA DOBREV 

RENAN PACHECO - CLARA BERRY - CAREMELLA ROSE - CHIARA KING 

SOPHIE SUCHAN 

Messika mücevherlerine quadran.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

@messika

@quadranluxurytimepieces

#SayItWith #Messika #DisruptingDiamonds

Editör: Admin Admin