MODA

Nocturne, Soho, New York mağazasını özel bir davetle açtı

Nocturne, Soho, New York mağazasının açılış davetini dünyaca ünlü Nicky Hilton Rothschild ve lokal kanaat önderleri eşliğinde gerçekleştirdi.

NOCTURNE, Soho, New York mağazasının açılış davetini dünyaca ünlü Nicky Hilton Rothschild ve lokal kanaat önderleri eşliğinde gerçekleştirdi.

ÖZDE DEMİR - NICKY HILTON ROTHSCHILD - CAN TARLAN 

Modaseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan NOCTURNE, bölgedeki tek Türk markası olarak da bir ilke imza attı.

NEVA DÜRÜST 

Yurt dışındaki başarılarına günden güne yenilerini ekleyen NOCTURNE, son büyük atılımını New York mağazasıyla yaptı.

Soho’nun en gözde sokaklarından birinde, global lüks markaların bitişiğinde yer alan NOCTURNE, bölgedeki ilk ve tek Türk markası olarak geçtiğimiz günlerde çok özel bir açılış etkinliği gerçekleştirdi.

HAILEY SANE 

Dünyaca ünlü iş kadını, aynı zamanda NOCTURNE marka dostu Nicky Hilton Rothschild ve Hailey Eylül Sani gibi lokal kanaat önderlerinin katılımıyla düzenlenen davette misafirler, keyifli bir DJ performansı ve leziz atıştırmalıklar eşliğinde NOCTURNE Sonbahar/Kış 2024-25 koleksiyonunu yakından inceleme fırsatını elde etti.

Davette Nicky Hilton Rothschild’in, kardeşi Paris Hilton’ın kısa süre önce Fransa Vanity Fair kapağında boy gösterdiği NOCTURNE elbisenin aynısını giymesi dikkat çekti. 

CAN TARLAN - NICKY HILTON ROTHSCHILD 

Modern, dinamik ve özgün tasarımların yaratıcısı NOCTURNE, başarılarını ülke sınırlarının ötesine taşımaya devam edecek.

NOCTURNE SOHO - NICKY HILTON ROTHSCHILD 

NOCTURNE koleksiyonlarına; Türkiye’de Nişantaşı (Rumeli Cad.), Nişantaşı City’s, İstinye Park, Mall of Istanbul, Aqua Florya, Galataport, Akbatı AVM, Akasya AVM, Venezia Mega Outlet, Vadistanbul, Emaar Square Mall (Istanbul), Cepa AVM (Ankara), Midtown (Bodrum), Hilltown Karşıyaka (İzmir), Parkur Bursa(Bursa), Palmcity, Sayapark AVM (Mersin), Deepo, Land of Legends, TerraCity (Antalya), yurt dışında Dubai Hills Mall, The Dubai Mall (Dubai), Soho/New York, Macy’s, Wolf & Badger, Nordstrom (ABD), Wolf & Badger (Londra) mağazaları ile nocturne.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Dünya genelindeki tüm gönderimler ve yurt dışı operasyonları için www.nocturne.us, www.nocturne.ae, www.nordstrom.commacys.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.